Smarta inställningar att göra efter installation av AVG TuneUp

1. Underhåll

Detta hittar du under Inställningar > Automatisk rensning.
Fixar och underhåller din dator automatiskt
AVG:s förbättrade automatiska underhåll rensar din dator varje vecka.

Rensar registret automatiskt så ditt Windows-operativsystem fungerar som det ska.

Vårt automatiska underhåll rensar upp webbläsarspår, spårning av kakor, cachefiler och programrester för mer diskutrymme.

2. Snabba upp

Detta hittar du under Viloläge. Här kan du ställa hantera Start- och bakgrundsprogram. Bestäm här vilka program som ska starta samtidigt som du startar din dator, för bäst prestanda bör samtliga program här inaktiveras.

OBS! Detta betyder inte att de avinstalleras utan att de startar när du klickar på dess ikon stället för att alltid vara aktivt i bakgrunden.

3. Frigör utrymme och rensa upp mer än 200 appar

Detta görs under Apphanteraren. Befria lagringsutrymme och rensa appar. Här kan du Uppdatera och Avinstallera appar. Du kan också köra Avinstallationssimulatorn. Denna ger dig en säker simulerad miljö för att öva på att ta bort programvara, utan att riskera att förlora viktiga program.

Välj Automatisk uppdatering så uppdateras dina program automatiskt.

4. Diskhanterare

Diskhanteraren genomsöker diskar efter problem och repararerar dessa.

För att få fler tips och kampanjer kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev